Helt själv!

Helgen!

I lördags kom mina systrar och resp. samt min mamma och faster vi åt smörgåstårta och jag fick fina presenter =) tackar så mycket! Karl fick träffa M igen =). Han är väldigt nyfiken och vill känna på honom men han känner lite våldsamt och hårt ;). Däremot gillade han inte katten han blev ledsen så fort han såg Nixon (jag förstår dig ;) ). Hoppas det går bättre nästa gång med katten.
Ms farfar och plast farmor kom på kaffe och fick träffa M. Farfar har varit sjuk och detta va första gången han träffade sitt barnbarn =)!

Söndags

Handlade lite foder till hästen och körde bort och lämnade till honom! På em gick vi bort till M & E på kaffe! E hade bakat bullar :P dom va jättegoda! Stannade någon timme innan vi gick hem igen! Haha vilka problem vi hade vi med vagnen.. Vi (jag) ville inte lämna den i trapphuset då jag är rädd om den så jag sa att vi kunde iaf ta upp liggdelen MEN vi hittade inte hur fan vi fick väck den från chassit.. Som vi skruvade våra huvud tillslut gav vi upp och asade upp hela vagnen fyra trappor upp!!! Kan meddela att vi hittade sen hur vi skulle ta väck den =) haha ibland är man bra trög!

Faster Jennie kom på middag på kväll (smörgåstårta) blev mycket över och lika bra att äta upp det!

Sen tog vi det nog bara lugnt..



Idag jobbar jocke som vanligt till 5 igen så vi är själva nu om dagarna.. Det går bra men jag hinner inte vila ;). får ta igen det och lägga mig tidigare. M har sovit bra i natt.. Tror han fick lite magont i morse men nu ligger han och sover sött i soffan =)! Är så glad över det lilla livet <3.

Mamma har varit här och passat M medans jag har tvättat ska bli skönt sen när jag kan ta honom i selen.. Fast vi flyttar ju snart och då slipper jag den med =). Tycker datumet för flytten ändras hela tiden och det är trist!! Hade det varit som vi bestämde från början hade vi flyttat i morgon!

Vi har packat ner gardinerna nu eller jag tvättar dom idag sen åker dom ner i en låda. Även Ms kläder har åkt ner (dom stora storlekarna). Så nu är det inte mycket kvar att packa ner.. Skönt att vara ute i god tid.


I veckan ska vi besöka min syster och har planerat in att gå en runda i Åhus. Kan vara skönt att gå någon annanstans än här ute.


Bvc

Hej!

Idag har vi varit på bvc det gick bra, Melvin har ökat i vikt bra och växt ca 2 cm på längden men jag tycker han är fortfarande är jätteliten =).
Idag är det fredag vilket är skönt då kommer jocke vara hemma hela helgen och hjälpa mig lite med Melvin! I natt har Melvin sovit bra och bara vaknat för mat och blöja två ggr.

Imorgon ska vi fira mig lite bara släkten som kommer inget märkvärdigt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre det finns inte så mycket att skriva om..

Dagarna rullar på som vanligt och i morgon är M 2 veckor gammal. Dom bästa veckorna i mitt liv. Han är underbar och jag ångrar inte en minut! Han är min menning i livet. Det är han som får mig att le och skratta och se allt från den ljusa sidan! Livet är inte alltid lätt och man möter ofta motgångar och motvind men ser man på den lille gossen som sover sött bredvid en så får man energi till att orka mer och kämpa lite till! Är verkligen glad att jag har han i mitt liv.


Hatar när folk ändrar sig i sista sekunden om saker och inte meddelar det till dom inblandade!!!!


Nu ska jag dricka varm choklad och mysa mer mig i soffan och invänta pappan i huset!!!


Önskar er alla en trevlig helg <3






snart slut!

Denna månaden är snart slut! Jisses vad tiden går fort.
Men det göringet för snart ska vi flytta =)
längtar väldigt mycket tills dess.. Ska bli hur nice som helst.

Har även tänkt fira jul i huset någon av dom dagarna. Då man har många att tänka på och det ska passa helst alla. Denna julen kommer inte bli som dom andra eller som hade tänkt sig för någon månad men det kommer bli hur bra som helst ändå!!
Allt löser sig!

Idag är det slapp dag, regnar ute och känner inte för att gå i detta vädret! I stället målar vi en rumavdelare från tråkig trä till vit! Vitt lyser upp ett rum och det blir inte lika "trist" som bara vanlig trä..

Melvin sover just nu och jag ska passa på att duscha nu när jocke ändå är hemma..

På fredag ska vi till BVC och mäta och väga den lille, hoppas på att han fortfarande ökar i vikt men det tror jag.


Nehe duschen nästa!!


Tisdag!

Hejsan!

Nu sover Melvin i sin säng =). Skönt att kunna göra lite annat på kvällarna med!
Igår va vi hos min syster i Åhus och käkade och Karl fick se sin lilla kusin <3. Kommer vara hur mysigt som helst sen när Melvin också kan leka och så, men det tar några månader till :).

Idag sov vi rätt länge (jag och Melvin) Jocke jobbar ju halva dagar just nu och börjar 7. Så jag och lilleman hade en mysig morgon i sängen steg upp halv 11 =). Han sov bra i natt 4 timmar i sträck tror det är rekord för denna veckan =). Men skönt att ha så "många" timmar sömn i rad, man hinner vila ut riktigt för blöjbyte och mat då! Har bytt märke på blöjerna nu han kissade igenom dom andra på natten. Håller inte i längden att byta kläder och sängkläder varje natt. Dessa va mycket bättre och håller kisset inne =)!


Vi har inte gjort så mycket idag.. Jockes kusin Sofia och hennes mamma va här en stund innan idag =). Fick en smuluppsamlare rätt häftig =). Melvin fick en tuff brandmans body =)!!!
Tackar för sakerna och titten!


Nu ska jag återgå till soffan!


9 dagar med Melvin!

Idag fyller jag år =) grattis till mig!

Idag är Melvin 9 dagar gammal var fan tar dagarna vägen?!

Han är väldigt snäll och söt! Men det kan ändras fort!


Dagarna flyger iväg och jag njuter av varje sekund. Detta är verkligen helt underbart att vara mamma!

Idag har vi varit och skrivit på papper att Jocke är far till Melvin. Det är ett helt företag med papper nu i början. Men vi har skickat in papper på hans namn och sånt idag.

Melvin är vaken liten mer nu. Kan ligga i en timme bara rakt upp och ner, han bara tittar. Sen sover han gott ett par timmar. Fast i natt har han varit lite mer vaken och velat somna om direkt efter maten jobbigt när han har en mamma som älskar att sova ;). Vi har börjat använda nappen nu..



Visst finns mirakel <3 <3


Snart kommer Tina på besök sen blir det att ta upp tvätten och sen köra till Åhus och fam. Cullin <3. Äntligen ska kusinerna träffas på riktigt!



Förresten så vann Hinken gissningen om när Melvin skulle komma ut! Får bjuda dig på öl sen när jag med kan dricka =)!!


<3

För en vecka sen hade jag ont!! Men det var klart de bästa jag har gjort <3. Melvin sover gott vid min sida o man kan inget annat ännu le när man ser honom <3 :). God natt på er!

Nu så!

Nu har jag ork och tid att skriva lite!

Dagarna bara flyger iväg och man hinner knappt göra något förrän man ska sova!

Melvin är en jättesnäll och söt gosse. Han sover bra på nätterna och vaknar lugnt och fint och visar att han vill äta. Just nu sover han i vår säng lättare för mig att bara ta honom till mig sen är det väldigt mysigt =) <3


En hel vecka har gått sen jag fick den första värken! 11:15 ringde jag första gången till förlossningen, det är klockan nu!

Jag njuter verkligen av tillvarorn och det är underbart att han äntligen är här. Jag slapp gå över tiden och allt gick som det skulle!

Nu har vår BVC tant varit här på hembesök allt gick bara bra, han väger bara 10gram mindre än när han föddes..

Kan erkänna att dom första dagarna i hans liv va jobbiga för mig psykiskt. Innan ammningen kom igång. Han skrek en del då och blev aldrig nöjd vad jag än gjorde så va han sur.. (klart han va när det inte kom mat)... Man va trött efter förlossningen och allt höll på att ställa om sig, det blev bara för mycket.. Sen hade man en pappa som va nästan värre än mig ;). Kan förstå att det inte är lätt att vara pappa och inte kunna hjälpa tilll med just den biten.. Men därför betyder deras lugn och tröst mycket om man får det.. Men det löste sig tillslut iaf. Va det värsta att man inte kunde ge sitt barn det den ville, och man fick höra att "Han får nog inte tillräckligt med mat" m m...

Nu fungerar allting och han ökar jättebra i vikt och mår bra, han är lugn och fin.. Hans navelstump håller på att trilla av.. FY vad det luktar, riktigt surt och äckligt så ska bli skönt att den trillar bort =). Kommer inte sakna den =)!!

Nu ska jag krypa ner bredvid Melvin i soffan och vila lite!


Hej!

HEJ!!!

Orkar inte skriva just nu men det kommer nog igång igen snart =). Vi mår bara bra och vår gosse är helt underbar och söt!

Kommer uppdatera om dessa dagarna och om förlossningen när jag orkar skriva och har tid. All min tid och framför allt energi går till den lille nu och det värderar jag högt!


Tackar alla som har grattat oss och hälsat på oss, hela vecka är uppbokad av besök! Kul men även skönt att bara "vara".


Ha det bra!

satan!

Satan vad trött jag är! Vaknade kl sex och legat vaken sen dess, somnade inte förran tolv igår.. Nu kan jag inte gå och lägga mig då Vice värden ska komma och kolla fönster och balkongsdörrar idag. Dom börjar nu kl 9 och håller på till 16, men jag vet ju inte när dom kommer hit. Hade varit snyggt att legat och sovit då :). Hoppas på dom kommer snart så jag kan snart vila..

Idag blir det nog en lugn dag om inget annat händer..

Tänkte upplysa er om en sak med. När det är tid för oss att köra in så berättar vi bara det för dom närmsta = Familjen. Kommer inte skriva det här eller på fb inte ens när jag får den första värken.. Jag vill inte ha en massa frågor och en massa sms om "Är han ut än?". Utan ni får reda på det sen när allt är över =). Även kommer jag inte lägga ut någon bild på honom förrän hela min familj har sett honom.. Sen får jag se om jocke gör likdant, vi tänker olika om allt det med bilder.. Jag har bara valt några som kan se ett specielllt album på fb, alla mina "vänner" vill jag inte ska se dom.. Det är mitt liv och mina bilder..

..........


Går bra att gissa fortfarande!

Jocke: 10 oktober, 4200g 51 lång
Sandra K: 10 oktober, 3275g, 49 lång
Johanna: 12 oktober, 3100g och 50 lång
Sandra Kylbo: 12 eller 11 Oktober, 3572g och 53 lång 
Sofia: 15 oktober, 3988g och 50 lång
Hinken: 15 oktober, 3872 och 54 lång 
Thomas: 16 oktober, kl 22, 2900g och 48 lång
Jag: 16 oktober, 3805g och 49 lång
Marianné: 17 oktober, 3800g och 51 lång
Tina: 21 oktober, 3712g och 49 lång
Mona: 21 oktober, 4100g och 56 lång
Sandra K: 22 oktober, 3275 och 49 lång
Emma B: 22 oktober, 3458g och 53 lång
Linda: 22 oktober, 4810g och 53 cm lång.

Orolig mamma!

möjligt detta låter barnsligt eller knäppt men dom senaste veckorna har jag varit orolig över hur lilleman rör sig.. Det första jag gör när jag vaknar är att jag känner om han rör sig så jag vet att han lever.. Vet inte varför jag känner denna oron, hela min tid som gravid har varit bra och han har växt som han ska och hjärtljuden är alltid starka och fina..

Men ändå har jag en tanke i huvudet tänk om han dör..? i min mage tänk om jag gör något som gör så att han dör... Såna tankar får jag upp och blir sen arg på mig själv att jag tänker så.. Klart han inte kommer dö.. Detta är en stark och fin gosse som snart kommer att möta världen och världen honom!

Så just idag har han varit lite seg på att röra sig.. Igår va det full fart på honom hela tiden kändes det som och idag hur lugnt som helst! Ja han har rört sig men inte samma full fläkt som igår.. Han kommer säkert igång senare, vilket han brukar göra annars får jag ringa.. Nojjjig och orolig gör det inte bättre men klart man tänker en massa..

Nu rör han sig igen så det är säkert inget fel han har nog bara en jobbig mamma ;). Ska bli skönt när han kommer ut och man "slipper" ha han i magen och känns sig orolig.. Fast det kanske blir värre när han är ute :P. Jag är alltid så mån om att folk ska må bra och ha det bra och hatar när någon mår dåligt eller så..

Men jag kan inte låta bli att tänka dom dumma tankarna ibland fast jag vet att jag inte ska.. Sen läser man en massa skit på internet.. Ska jag ha fler barn ska jag gräva ner dator och mobil så jag inte kan söka på varje liten grej och bli orolig!




Nu har jag iaf dammsugat och torkat golven. Handtvättade en matta också får se om det blev bra, återstår och se när den är torr imorgon.. Nehe nu ska jag återgå till soffan och busa med Nixon!




ärlighet!

Hej mina läsare =)!!

Hoppas ni mår bara bra för det gör jag.

Är tröttt och seg som vanligt ;), går upp ca varannan timme om natten för att gå på toa och sen vaknar jag varje morgon när jocke går till jobbet och ligger vaken en timme innan jag kan somna om.. Såå man är rätt trött på fm.

Igår fick jag upp skötbordet efter många om och men.. Skönt att ha det klart och Nixon hinner vänja sig vid det och att han inte ska vara där..

Idag händer det inte mycket.. Jocke jobbar som vanligt och länge, sen är han ju förkyld och det är såååå synd om honom eller inte ;). Man ska inte klaga över en förkylning om man kan springa runt på jobbet..



Ärlighet och öppenhet värderar jag högt! Jag uppskattar att få reda på saker som händer som handlar om mig.. Ingen har mer rätt att veta dom än jag.. Jag har blivit besviken och sårad allt för ofta nu den senaste tiden.. Det kommer sen att skita sig va så säker på det. Man måste vara öppen och prata!! Blir så förbannad över sånt skit som du kör med!!! Skärpning

Vila lite sen får jag ta tag i städningen om min kropp inte säker något annat :).



Vårt hus!

Jag längtar efter att flytta! Få mer plats med saker och så, istället för att tänka jaha var f** ska jag lägga detta?! Kunna inreda vårt hus som vi vill! Det bästa är ju att det bara är att flytta in utan att behöva göra stort direkt.. Sen finns det alltid något man vill ändra och klart man tänker på det reda nu och så men det är inget som kommer göras på månader! Tar vi till sommaren! Äntligen får jag en trädgård, jag gillar blommor och pyssla ute så det ska bli underbart! Även att kunna ha sin hund sen betyder mycket!




Gillar köket !!! Bjälkarna i taket som man ser i hela huset, såna små detaljer som man verkligen gillar!



trädgården!!!


Ge oss nycklar så vi kan flytta in nu =)!!!!



Fullt upp!!!

Igår (måndag) tvättade som sagt.. Tvättade det sista av bebis kläderna som vi har fått och köpt. Även handdukarna som den lille ska ha, köpte jättebilliga på IKEA för ett tag sen och kände att jag ville tvätta dom..

Man läser verkligen massa konstiga saker om barn.. T ex så "kan" man sätta igång förlossningen själv med massa knep.. Jag tror dock ej på dom. men dom säger att om man springer mycket i trappor så kan det starta.. Det hjälper inte på mig isf för så som jag sprang i trapporna igår med tvätten hade jag kunnat föda ett fotbollslag :). Han kommer när HAN är redo och man ska nog inte skynda på det. Jag menar en stressade bebis mår ju inte bra. Vem vill starta sitt liv med stress och kanske bli dålig..?? Nej det finns mycket konstiga människor.. Någon som tyckte man kunde bära massa tunga saker.. Hmm det är väl just det man inte ska göra när man är gravid? Iaf sa min bm till mig att inte göra det!

Denna dagen har bara sprungit iväg :).

Maja (svärfars fru) kom på besök i fm, hon har virkat små söta figurer till barnvagnen så vi monterade dom :). Tusen tack! Sen fick Nixon en myntmus som han har haft roligt med hela dagen nu sover han gott! Maja stannade någon timme, hon är en person som är väldigt lätt att umgås med och det känns bra att prata med henne om allt.!

Strax efter kom Tina och vi drack kaffe och pratade sen stack vi till Rusta och ÖB. Köpte en låda som vi ska ha under skötbordet med saker.. Vi har ju en katt som inte tycker om att det ligger saker framme eller det är kanske just det han göra tycker om dom ;). Han tar nämligen allt som ligger på bordet. Inatt va han sugen på kanelbullar för när jag gick upp i morse låg där en bulle i hallen han hade snackat på den :) :) BUSKATT!!! Så därför ska vi har blöjor och sånt i en låda för att ha det ifred!


Nu har jag hamnat i soffan och ska ta mitt täcke och lägga mig rak lång och titta på tv :) hur skönt är inte det =) =)..

Gissningarna fortsätter pappa Jocke hade inte rätt ;).


Jocke: 10 oktober, 4200g 51 lång
Sandra K: 10 oktober, 3275g, 49 lång
Johanna: 12 oktober, 3100g och 50 lång
Sandra Kylbo: 12 eller 11 Oktober, 3572g och 53 lång 
Sofia: 15 oktober, 3988g och 50 lång
Sandra K: 22 oktober, 3275g och 49 lång
Hinken: 15 oktober, 3872 och 54 lång 
Thomas: 16 oktober, kl 22, 2900g och 48 lång
Jag: 16 oktober, 3805g och 49 lång
Marianné: 17 oktober, 3800g och 51 lång
Tina: 21 oktober, 3712g och 49 lång
Mona: 21 oktober, 4100g och 56 lång
Emma B: 22 oktober, 3458g och 53 lång
Linda: 22 oktober, 4810g och 53 cm lång.



Bara bebis

Nu är det riktigt nära och jag börjar få fjärilar i magen! Känner att det ska bli skönt att få det överstökat! Man har gått i 8 månader och längtat efter just detta. Kommer sakna min mage ändå tycker den är mysig och det är en speciell känsla att gå och bära sitt barn.

Helgen har varit lugn inte varit något speciellt med den. Finns mycket som gör en trött nu och man orkar inte göra allt för mycket.. Va i Venestad en runda igår, mamma har köpt en bil! En snygg gammal volvo som har gått få mil för sin ålder och ingen rost alls! Vissa kan verkligen ta hand om sin bilar!

Idag är det tvätt-måndag! Om en timme är det vår tid. Ska bli skönt att slippa springa så långt sen. Det är tungt att bära det först tre trappor ner sen till andra huset och ner i källaren!

Kom på att jag är inte allt för smart när jag bad er gissa på när gossen kommer. Har inte skrivit ut när BF är  ju ;). Den 14 oktober är det uträknat till!
Ni kan fortfarande gissa: Datum, vikt och längd!


Jocke: 10 oktober, 4200g 51 lång

Sandra K: 10 oktober, 3275g, 49 lång

Johanna: 12 oktober, 3100g och 50 lång

Sandra Kylbo: 12 eller 11 Oktober, 3572g och 53 lång 

Sofia: 15 oktober, 3988g och 50 lång

Sandra K: 22 oktober, 3275g och 49 lång

Hinken: 15 oktober, 3872 och 54 lång 

Thomas: 16 oktober, kl 22, 2900g och 48cm

Jag: 16 oktober, 3805g och 49 lång

Tina: 21 oktober, 3712g och 49 lång

Mona: 21 oktober, 4100g och 56 lång

Linda: 22 oktober, 4810g och 53 cm lång.



Saknar dig väldigt mycket <3

Min tid som gravid <3

Detta är mina tankar och känslor runt min graviditet! Inget är rätt eller fel utan så här har jag kännt det och tycker det har varit. Möljigt att jag trampar på någon men det är så här jag har kännt och upplevt det.! Ingen annan vet hur det har varit just för mig, hur jag har tänkt, kännt och mått. Bara jag har svaren på dom frågorna och jag har skrivit en del av dom här och delar det med er!
Detta är ett långt inlägg men jag har lagt in lite bilder så ni tröttarna kanske inte =).
Läs lungt!



Den 7 februari tog jag ett test som visade att jag va gravid!
Jag skakade av en massa känslor på en och samma gång. Visste inte hur Jocke skulle ta det eller så. Det va ej planerat men man är så inte trög heller..

Berättade för Jocke när han kom hem. Han tog det ganska okej, sa inte så mycket hade mycket i huvudet från jobbet den dagen. Han blev verken glad eller chockad.
Han tänkte mer på det praktiska och så. det är nog killarnas sätt att hantera det..




Den 16 Maj fick vi äntligen se honom!



jag har mått bra tycker jag under denna tiden som gravid. I början mådde jag lite illa och va trött och slö. Sen fick jag ont i höfterna men är inget som hållt i sig utan det har kommit och gått hela tiden. Illamåendet kan jag inte gnälla över. Det va värst när jag hade ätit eller väntade för länge att äta.
Även nu när det är få dagar kvar till BF kan jag må illa om jag inte äter ofta, även när jag åker bil kan jag må illa och hatar de. Jag har alltid gillat att åka bil nu är det en plåga. Sen föraren gör ju sitt ;). Just nu har jag en hel del sammandragningar och förvärkar, kroppen tränar sig och det ska den ju göra nu =).
Jag va inne på förlossningen en gång i V 28 för jag hade ont. Men allt va bra och så. Fick ta det lugnt i en hel vecka inte jobba eller något sånt. Det va ganska jobbigt att inte göra något. Men det hjälpte och sen dess har det varit bra, visst ibland kände jag att jag fick ont och vilade bort det..

Mitt humör har varit upp och ner. Vissa perioder har man varit ledsen och nere tänkt mycket. Det har kunnat vända snabbt utan att jag själv har hunnit med. Sen att behöva förklara sig varje sekund är jobbigt. Sen har man känslor fast man inte är gravid så vissa vändningar har ej haft med att göra. Man kan bli förbannade eller ledsen fast man ej är gravid och ha skäl för det, utan någon ska säga "hon är gravid och sur". Dom orden har gjort mig ledsen många gånger under dessa månaderna att inte bli förstådd. Att man inte får förståelse och kärlek. 




V 17+4



V 23+3


V 29+1


V 34+1



V 38+5



Skriver några ord om det jag tycker har varit - och + med att ha varit gravid!

Det - med att vara gravid

* Humöret
* Svullna fötter och fingrar.
* Det onda i höften som kommit och gått
* Illamåendet efter man har ätit
* Den dåligt kondisen man har fått

Allt har sina nakdelar, jag klagar inte på mycket och jag tycker det har varit underbart att varit gravid. Men att ha ont eller få svullna fötter och händer är inget kul. Det jobbigaste har varit min höft då man går med den och måste ju ta sig fram. Jag har jobbat fast jag har haft ont då jag tycker det är viktigt att göra något ändå och försöka hålla igång! Men jag kan även förstå dom som inte jobbar när det gör ont. När jag har ont går det ut över mitt humör och känslor och det har varit jättejobbigt då jag inte har fått förståelse för det utan sura miner istället och ibland fått höra ord som gjort mih riktigt ledsen.... Sånt jag inte kommer glömma.




Det + med att vara gravid

* Att ett nytt liv växer och gror
* Sparkarna och rörelserna från lilleman
* Nya vänner
* Nytt sätt att se livet på
* Planeringen och förhoppningar
* Lyckan av ett liv


Att få känna sitt barn sparka första gången va helt underbart, eller första gången man fattade att det va just han som rörde sig.. Att känna att där är något som växer där inne, en del av sig själv.. Man har fått nya vänner men även har gamla vänner gått. trist. Att få planera och fixa allt har varit jättekul. Att handla kläder och saker m m. att han snart är här känns bara bra, längtar tills han är ute och man kan ge honom all kärlek och värme man har, och att få tillbaka det utan krav eller något!



Sammanfattar min tid som gravid som spännande och rolig resa! Jag tycker allt har gått bra och jag har kunnat göra mycket fast jag har haft en mage att ta hänsyn till.. Jag är glad att det snart är över och att jag kommer få träffa den lilla gossen som har legat i min mage nu i 9 månader! Finns hur mycket som helst att skriva om detta men det hade bara blivit tråkigt att läsa och jobbigt att skriva ;).. Så med några ord har jag berättat hur jag känner!






Gissningar!

Gissningar!


Jocke: 10 oktober, 4200g 51 lång

Sandra K: 10 oktober, 3275g, 49 lång o kl: 07.29

Johanna: 12 oktober, 3100g och 50 lång

Sandra Kylbo: 12 eller 11 Oktober, 3572g och 53 lång 

Sofia: 15 oktober, 3988g och 50 lång

Hinken: 15 oktober, 3872 och 54 lång 

Thomas: 16 oktober, kl 22, 2900g och 48cm

Jag: 16 oktober, 3805g 49 lång

Mona: 21 oktober, 4100g och 56 lång

Linda: 28 oktober, 4810g och 53 cm lång.


Den som är närmst eller prickar rätt får en sak sen =)



                                    

ingen bebis!

Han trivs i min mage! Undra vad han gör och tänker där inne..? Men det är 7 dagar kvar till bf. Jag hoppas på att han kommer innan.!!

Inatt har det inte varit roligt alls.. Vaknade halv tre gick på toa sen fick jag ont i magen och låg och försökte sova i en timme till slut somnade jag men vaknade efter stund för att gå på toa igen! (funderar på att sova där istället). Hade fortfarande ont i magen och gick trögt att somna om.. Vaknade fem igen och låg vaken ett tag. Jocke gick till jobbet vid sex-tiden sen har jag sovit till och från. Snacka om att vara trött!

Jag har fortfarande ont i magen det vill inte släppa. Vet inte vad det kan vara. Inatt trodde jag först att det va värkar men tror inte det längre.. Men man kan ju hoppas det startar snart =).


Idag är det äntligen fredag! Blir en lugn sådan. Jag är trött och vill inte åka iväg någonstans ikväll.. Känns skönt att vara hemma och kunna gå och lägga sig när man vill.




V (39) 38+5

Ni får fortsätta att gissa på när vår gosse föds.. Vikt, datum och längd!

Ju fler desto roligare blir det =).

Nej nu ska jag städa lite och sen vila en stund på soffan!


Trevlig helg på er!

Kom igen!

Ni är dåliga på att gissa!!!!

Kommentera nu när ni tror lilleman tittar ut!

DATUM, VIKT OCH LÄNGD!

Vet ju att det är en del som läser min blogg och alla kan inte vara smygisar ;).

gissa på!

Hej hej!

Nu har snart denna veckan gått! Skönt att tiden går fort nu ;).

Idag har jag lite sammandragningar och det gör ont! Kommer inte sakna dom sen det är en sak som är säker!
9 dagar kvar till bf! Men han kan komma innan eller efter! Synd man inte kan veta exakt när. Fast då hade det kanske varit värre. Man hade varit jättenervös m m. Nu får man ta det som det kommer. BB-väskan är inte klar än. Har packat kläder till honom och mina papper jag skulle ha med mig. Så har en del kvar att lägga ner..


Så när kommer vår lilla gosse nu då??

Gissa datum, vikt och längd! Ju fler som gissar ju roligare blir det!

Känns bra

Tack för kommentarera fick några sms igår med! Tack för stödet det känns bra!


Idag har jag inte gjort mycket.. Tina har varit här och druckit kaffe och snackat, busat med katten =). Ska snart ta tag i städningen här hemma. Fattar inte att det kan bli så smutsigt på så kort tid. Skyller på Nixon ;). Han bidrar nog med mycket damm. Väntar med att bädda lillemans säng tills han är ute och vi har kommit hem. Det hinner annars bli dammigt igen känns det som, katten är ju överallt. Dock har han slutat upp att hoppa upp i den sängen vilket är bra för där kommer han inte få vara!!





Nixon är knäpp =)


Händer inte så mycket mer idag. Tänkte först baka lite men väntar tills i morgon!

Rubrik

Hej!

Idag va det tid för ett besök hos bm. Det gick fin fint. Såg bra ut och han ligger fixerat (det gjorde han förra gången oxå). Nu närmar det sig och många tankar flyger runt i ens huvud..
Har ingen direkt att dela dom med. saknar öppenhet och allt det där..

Haha jag hade ställt bilen på rese, när jag kommer fram till den är där en lapp i framrutan.. P-bot stod där. Jaha tänkte jag någon unge som har haft skoj. För jag hade lagt på pengar och tiden hade inte gått ut..
 Tar lappen och öppnar den fick ett leende på läpparna direkt! Lappen va från en kär vän :). tack du <3!



Har ej gjort så mycket idag. Tar det mest lugnt och väntar in tiden typ. Tiden har gått fort och men man har hunnit med det man skulle och är förberedd med allt det praktiska. Psykiskt är det nog värre med, man tänker jättemycket på vad som komma skall med allt och ibland känner man sig svag och att man inte kommer klara något sen en annan stund är man stark..


Har skrivit ett inlägg om tiden som gravid ska bara slänga ut det här oxå. Gör det i veckan någon gång.!

söndag!

Som sagt så jobbade jag ej idag. Blev en liten sovmorgon skönt =)!


Efter många visor åkte vi och kollade på matbord. Svårt att veta vad man ska ha finns mycket fint.
Men någon gång ska man väl hitta något eller bestämma sig iaf..

Tog en tripp till ÖS och hälsade på Cilla och en liten bebis =). Tror knappt karl har varit så liten ;). Fick lite kläder i dom små storlekarna. tackar så mycket!



Sov ett par timmar i em vilket vad guld värt men inte skönt att vakna. Känner mig lite nere kanske något virus på g..?

Imorgon är det en ny vecka och i morgon är det tid för ett bm-besök =). det sista tro? hoppas på det iaf..

Titta lite på tv sen lägga sig i sängen igen och sova!

Tack o hej!

aj aj

Skriver att litet inlägg =).

Har jobbat hela dagen sista dagen då min kropp värker och jag orkar ej mer. Men tycker det är bra för det är bara 13 dagar kvar!

Dagen har varit bra och det har varit full rulle så tiden har försvunnit på bra..



Nu är du 38 veckor gången (eller gravid i 39:e veckan, om du föredrar att räkna så). Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor). Försök ta det lugnt om du kan — det kan ta ett tag till nästa tillfälle. Gå ut och se en film, läs en bok eller ta långa tupplurar istället för att måla om bebisens rum eller vika bebiskläder. Det kan vara värdefullt att tillbringa lite kvalitetstid på tu man hand med din partner om ni kan. Du som är förstföderska får ditt blodtryck kontrollerat av sköterskan denna vecka!

Egna ord!

Känner att jag kan andas lättare nu magen har sjunkit bra och det är skönt =). Men jag springer mer på toa. Än ska det inte vara perfekt =).! Gått upp en del i vikt och nu har jag fått bristningar runt naveln men har så lite bristningar så klagar inte. Det kunde varit värre =).
Nu undrar man verkligen vem det är som ligger där inne och växer, vem han kommer likna. Hur han kommer bli. Nu får han gärna titta ut till sin mamma o pappa <3 <3



RSS 2.0