Djur

Hej.

Blir inte så mycket skrivande här.. Önskar jag hade tid och ork för det..

Dagarna är fyllda med saker och man hinner inte allt man vill göra. Men hunden är klippt nu och han börjar klia sig i öronen igen =(. Ger snart upp det. Får åka och kolla om han har allergi av något slag.. Varför ska det vara så dyrt för??. Tror jag har lagt minst 15000 på hans öron och veterinär kostnader. Man älskar ju sitt djur och gör allt för det men när är det nog? Jag menar Ville mår ju inte bra att ha ont och kliar sig hela tiden.. Ska man lägga en massa pengar och det aldrig blir bra? Och han mår inte bättre.. Usch jag hatar detta!!


tiger har iaf slutat kräka tror han hade mycket hår i magen som behövde komma upp. När han inte får som han vill rycker han av sig pälsen på ryggen för man ska bry sig och göra det han vill.. Min lilla älskade katt <3. Han fick jag av Mona när min förra katt blev ihjäl biten av en hund.. Minns det fortfarande. Hunden tog ett tag om ryggen på Smirre och släppte sen, smirre sprang in i stallet.. Vi skulle precis rida iväg så jag hade inte tid att gå och kolla honom. Men tänkte han klarade sig han sprang ju in i stallet. Efter ridturen gick jag ut och kollade efter honom på kommer en annan katt Fläcken och skriker och vill visa mig en sak hon gick fram till smirre och skrek sen mot mig, precis som hon ville visa mig var han var. Då va lilla Smirre stel och kall.. Antagligen hade han fått en inreblödning eller nått. Jag va jätteledsen och min faster tyckte synd om mig så hon kom denna lilla lilla söta katten Tiger. Everödskatten =). Han va så liten och söt.
Pappa ville absolut inte ha någon katt inne men konstigt nog blev han nog lite kär i Tiger ;). Tiger gillade pappa och älskade att väcka pappa kl 4 på morgonen för han va hungrig.. Nu bor Tiger hos mig. Tiger har varit inne-ute katt i 10 år men nu i 3 månader har han varit inne. Han vill inte gå ut.. Han gillar Nixon och Nixon gillar honom. Tiger är dessutom rädd för kattungar, när vi hade kattungar i Venestad så gick han alltid långa rundor runt dom för att slippa dom =).

Tiger blev dålig för något år sen han började halta och blev mager.. Åkte till vet. i Öllsjö. Han sa att Tiger hade fått någon konstig störning i hjärnan och att vi behövde åka till Hässleholm för dom hade bättre saker att kolla det med.. Jag blev skit ledsen, trodde han skulle dö.. Nästa dag åkte vi till Hässleholm jag va säker på att Tiger skulle dö. Det hade ju vet. sagt mer eller mindre..
Men i Hässleholm fick vi en jättesnäll veterinär som kollade lite på honom sen sa hon. "Han är inte döende han är bara gammal, med lite annat foder så blir han bra. hans leder och muskler behöver mer näring för att förbli starka". En sten från magen försvann!
Tiger åt denna maten och blev bra. Han äter det inte längre men han mår bra =).

Märker att detta inlägget blev mycket om katten =), men ibland vill man bara skriva mer det man tänker på..

Älskar mina djur och jag vet att dom älskar mig, sånt vet man =)!!!











tur

La ut lite kläder igår på blocket nu va här en tjej som kom och köpte alla =).
Ibland har man nog tur. Vi har sparat massa kläder men sen va där lite som inte skulle sparas och kände att jag kunna sälja dom.

Kläderna som Melvin har haft mycket eller såna vi har fått spara jag. Även alla kläderna han hade på sig på BB.

Såna vill man ju ha som minne =).

Dessutom kände hon J och hon kände igen mig =). Säg vem Jocke inte känner ??!!

fest

känns om jag har druckit ett flak öl sen sprungit rakt in i väggen!Härlig känsla så här en fredag NOT!!!

Jag va ute i trädgården igår och grävde ner mina lökar, Vi har bara en rabatt vilket är skönt. Runt den är det två stenrader man såg knappt det så jag tog upp alla stenar och gjorde det snyggt sen la jag tillbaka dom igen. Melvin sov jättegott i vagnen, men tycker det är så svårt med kläder.. Han hade en ganska tunn overall på sig, åkpåsen och filtar..

Ville va också med och han låg och solade så fint, han ska bara lära sig att inte skälla på grannarna.. Tur vi har bra grannar han tystnar ju när jag säger till honom. Han är ju inte van vid grannar ;).

Ikväll har sandra (grannen) fest och tanke va väl att vi skulle gå in där och grilla och umgås en stund men dom men jag mår verkligen inte bra...

Tänker mycket på Jockes fest med vet inte hur jag ska göra med Melvin.. Om mamma ska passa honom eller han ska vara här.. Jag är inte så grym på att pumpa ut plus att skulle vara hos mamma får han sova där hela natten eller får vi gå och störa honom mitt i natten och mina bröst lär ju sprängas.. Sen kommer ju jag inte kunna somna utan honom bredvid mig. hans säng står ju 30cm ifrån min sida av sängen.. Nu längtar man lite efter att han ska sluta ammas och kan dricka välling istället. men den tiden kommer ju snart och då är det lättare att ha någon som passar honom.

Jag och syster hade en jätte trevlig stund igår och det är så roligt att följa Karls utveckling <3.



Nej nu blir det bus och mys med älskling <3.





Vädret!!!

God middag på er!

Idag har syster och Karl varit här på besök! Trevligt med sällskap och karl är ju bara så härlig... Om 1 månad fyller han redan 1!??? Tiden går fort och man hinner knappt blinka..

Underbart väder ute, tänkte gå ut när Melvin ska sova så han kan sova i vagnen där ute. Alla behöver vi frisk luft och SOL som man har saknat det.. Längtar tills man kan vara ute i trädgården och fixa. Har även olika lökar som jag måste gräva ner..

Nehe nu ska busa med Melvin så han blir trött för jag vill ut nu!! =)=).


Kram på er!

bara en period??

Melvin har alltid varit snäll, sovit bra om nätterna aldrig varit en "jobbig" unge.
Vi har lagt honom sen har han somnat efter någon minut bara skriker aldrig och gråter inte..

Men i natt har han vaknat flera gånger och i morse fick jocke ta upp honom och gå en runda i huset sen sov han igen en stund. Vet inte om det är tänder på g kanske eller han bara har en period nu.. Jag är inte van att vakna tre gånger per natt så nu är jag helt slut i huvudet. Han har alltid varit snäll och detta går ju över, min BVC sköterska frågade mig hur länge han sov på natten då svarade jag mellan 7-10 timmar! Oj, då vet du inte hur det är att vara mamma. Hon menade att han va en snäll liten killen som lät oss sova så bra..


Nu har varit uppe ett tag efter lite mys i sängen och Melvin är pigg och glad och leker.
Han har kommit på att man kan blåsa bubblor ur munnen och det är jätteskoj =). Han har så många roliga ljud för sig och man blir så glad över att bara titta på honom.. <3.

Han är mitt liv och min underbara son <3.




helgen

Hej.

Lördag:

 Klockan 10 över 8 på morgonen satt jag på hästens rygg och red ut i skogen med honom. Lite halt på vissa ställen men helt okej!! När jag kom hem blev det kaffe och en dusch! Känns bra att jocke kan ha hand om Melvin så man kan få egen tid. Dessutom är jag ganska pigg på morgonen nu!
Är glad jag red så tidigt för sen va det skit väder hela dagen mer eller mindre.
Vi åkte till stan med mamma handlade lite och hon köpte en dammsugare.

På kvällen gick vi bort till henne och käkade.


Söndag:

Tog mig sovmorgon då man får passa på när jocke kan ha Melvin på morgonen.
Städade och fixade bland Melvins kläder. Herregud vad mycket kläder en sån liten kille kan ha =).
Nu är även hans rum färdigt har målat väggar o tak plus några möbler, snart ska han få flytta inte där..
Har inte bestämt mig om jag med ska sova där tills han äter välling och inte ammas.. Men jag hinner nog tänka ut något bra tills dess..

På kvällen hade jag ljus-party mycket trevligt blev det fast det va många som hoppade av i sista minuten och inte kom. Men jag tackar er som va här och gjorde det till en trevlig kväll!!

onsdag? fredag?

Hej.

Man blir helt snurrig om vad det är för dag, men fredag är det idag det vet jag =).

Idag hämtar pappa Benjie, han har varit snäll att passa och blir to,t utan honom!.

Snart ska jag ta tag i att städa suck.. Ibland är det bara så tråkigt att städa men ett ont måste om man ska ha det fint.

Flera plusgrader ute så nu smälter snön bort =) skönt kan gott bli vår nu!!

Nej dax för städning!!

Heej!

Nu har vi en hund mer att passa, bara idag med sen kommer pappa och hämtar han igen. Det går hur bra som helst med alla djuren men jag skulle verklingen inte vilja ha två hundar. Tycker jag gör inget annat än att gå ut och in hela tiden. Vi har ju inte staket runtom tomten men förhoppningsvis så fixar vi det i sommar. Skönt att bara kunna släppa ut hunden. Sen får man ju gå och plocka bajs för vem vill ha det under fötterna..?

Benjie har varit lugn och sovit i sovrummet hos oss. Inte i sängen det sa jag nej till igår, han är en stor hund och då hade vi fått ligga på golvet..

Idag har jag varit hos Cilla och Celvin även en annan tjej va där med sin dotter som är någon månad äldre.. Längtar tills melvin med kan sitta själv och leka men det kommer när han är mogen för det =). Här stressas inte! Det va trevlig att träffas =).

På söndag ska jag ha ljus-party kl 17.00 är det något ni är sugna på hör av er, släng gärna en kommentar!

Nu tvättar jag alla Melvins kläder som är försmå och ska lägga ut några på blocket eller tradera. Men känner nog att det är mer som ska sparas till bebis nummer 2 ;). När den nu kommer det vet man aldrig när det blir ;).

Får vänta lite med det har och göra om dagarna nu så..

Om det inte snöar i helgen ska jag rida =)!! Det är min avkopplimg från vardagen och känner att jag behöver den ensamtiden och Jocke behöver umgås med Melvin själv med och lära känna han på ett annat sätt som man gör när man är själv med honom.

jag har länge letat efter en kam till katterna men har inte hittade någon som har verkat bra. Men igår hittar jag en kan men täta taggar så jag köpte den och den va KANON bra tar upp håret och går ner i kattens päls och samlar upp jättemycket hår!! Jag har alltid trott att Nixon fäller mindre än Tiger men när jag kamade dom kom det mycket hår från Nixon med. 50kr va det helt klart värd och nu kamar jag dom hela tiden =). Om en vecka kommer dom vara nakna ;).




Nej nu blir det en kopp kaffe sen bus på Melvin

Melvin

Vår lilla bebis växer och växer! han följer sin kurva perfekt!

Nu väger han 6630gram och är 65,5 cm lång.

DESSUTOM ÄR HAN 4 MÅNADER IDAG!!!


Melvin har:

* Upptäckt sina fötter och dom är roliga att hålla i.
* Blivit mycket starkare i nacke och rygg kan nu stå i ens knä (givetvis håller vi i honom).
* Är "med" mycket mer och tittar efter en när man går.
* Han har upptäckt katterna och hunden, klappar Tiger ibland.
 

Melvin försöker:

* Vända sig.


Melvin gillar:

* Att titta på tv
* När man busar med honom.
* Gunga i sittern
* Vara med överallt och kolla vad vi gör.
* Bada med mamma
* Att skratta och le massor när man busar!
* Gillar att stoppa allt i munnen.

Melvin allmänt:

* Melvin sover 8-10 timmar på natten.
* Melvin älskar att åka bil och vagn
* Melvin sover 1-3 timmars eftermiddags vila.
* Melvin gillar att vara nära.
* Melvin gillar när man sjunger och skrattar med honom.
* Skrattar massa så han nästan tappar andan.

Melvin gillar inte:

* När man är trött och ska behöva byta kläder.
* När man går iväg och är borta förlänge.





Melvin börjar bli blyg eller hur man nu ska förklara det..
Man märker att han blir orolig om han ser någon annan än mamma och om mamma inte är i närheten..

Pappa kom i förgår och då tog melvin hans hand och sen bara skrek han rakt ut, då vände jag honom mot mig sen blev det bättre, det va roligare att titta på morfar än att känna han.
 
Idag kollade han jättemycket på bvc-sköterskan och blev nästan ledsen då pratade jag med honom så han förstod att jag med var där då gick det bättre till sist skrattade han och log mot henne =)

Benjie

Hejsan!

Idag är det tisdag om ni inte visste det ;).

Tog oss en liten sovmorgon till halv tio.. Sen va det tid att köra till Djurröd och lämna nyckeln till församlingshemmet!
Efter det tog vi oss till vä och hämtade ut ett paket från HM =). 5 par strumpor och 2 dregel/haklappar!
Tycker hm va sega på att skicka ut det, beställde det för 1 månad sen så jag va rädd att han hade växt ifrån strumporna men icke =).

I morgon är han 4 månader!!?? Var har dom månaderna tagit vägen?.

Mamma och Ewa kom vid middag och drack kaffe och käkade tårta =).

pappa kom en stund innan dom och lämnade Benjie, pappa ska vara iväg nu i veckan så jag ska passa Benjie. Nixon va nyfiken på honom men det gick bra. Pappa kom sen och hämtade honom igen!

benije är en ganska lugn hund och snäll när man inte gör han något, han har inte alltid haft det så bra så klippa klor vägrar han och morrar gärna om man ska klippa pälsen vid benen. Men annars är han hur go som helst och är en glad hund!



Här är en bild på Benjie!


Just det de e ju alla hjärtansdag idag! Det firas inte direkt i detta hemmet!



Melvin Alfred Lind

Igår hade vi dop för lilla Melvin!

Allt gick super bra i kyrkan han sov lite och sen va han vaken! Snällare gosse finns nog inte.

Efter dopet va det fika i Djurröds församlingshem och vi fick en massa fina saker till honom tack så mycket!

Lite av dom sakerna vi fick:

Lära-gå-stol
En stol
En tyg orm
Pengar
halsband med hans namn i.
Bestick i silver (tror jag)
Två silver askar där det står min första tand och min första hårlock på.
Spargris
Leksakståg
Födelsetåg
Leksaker
En ljuslykta med hans stjärntecken på.
m m..



Jag är jättenöjd med dagen och va helt slut på kvällen, det va ju en hel del att fixa innan under tiden och efteråt..

Hans faddrar blev Jockes pappa Tommie och hans fru Maja! Är glad att det blev just dom.

Melvin Alfred Lind inte helt fel namn =).

Hans mellannamn har han fått av min pappas mors bror om jag inte är helt ute och cyklar.
Alfred av en jättesnäll människa med hjärtat på rätt plats. Minns att jag fick åka på hans cykel och att vi gick upp till skogen och plockade björnbär..
Vi har en gungstol som står här i matsals rummet och det är hans..

Jag glömmer aldrig när han blev dålig och när han va på Tränehemmet. 
Minns den dagen pappa kom hem från sjukhuset, jag satt där uppe i hallen hörde hur han pratade med mamma. Jag sa högt "hur är det med Alfred!" Pappa sa att jag skulle gå ner. I min famn hade jag Alfreds kudde som jag hade fått. Satte mig i pappas knä och fick höra orden som gjorde så ont!! "Alfred sover nu".
Usch än idag kan jag tänka på honom och bli ledsen.. Han va en speciell människa för mig som en farfar typ..
jag fick en tröja som va hans när han dog. Den tröjan låg under min kudde i många år. Den luktade liksom Alfred. Den tröjan hittade vi nu när vi städade i Venestad jag hade inte hjärta att slänga den så nu hänger den här på gungstolen så det är en liten "Alfred-hörna". Så Melvin fick sitt mellannamn efter honom då Melvin också är en speciell människa för mig så tycker jag det passar! När Melvin blir stor ska jag berätta varför han heter just Alfred...















Tack och heej!!

Heej!

Hej!

Helgen har bara försvunnit och nu är det söndag en dag som kommer bli full med saker!

Man är helt slut i kroppen och huvudet med klart värt det!

Glad att mamma kunde vara med idag. Dock så har det snöat och syster Annas sambo är tvungen att skotta snö så dom kan ej komma!


Mer kommer ikväll!!


Kram på er!

Massa Melvin <3<3


Lite bilder på en underbar människa som gör en varm och glad!!!








        


Älskar min lilla gosse massor och mycket därtill <3<3


Händer lite mycket just nu, mycket som jag inte vill skriva här med en annan sida av mig vill det. Får bli när tiden är mogen för det. Massa fixade nu inför allt.


Tack och heej!!

IDIOT!!

man blir glad när man får såhär fina kommentarer

"Det är ju väldigt barn vänligt att låta katten sova i melvins säng så den blir skitig . Märks att du bryr. dig.... lupo är en skitbil men men ni nöjer er ju med sådant.. Tråkig blogg"

För det första så är inte Melvins säng skitig jag skakar hans sängkläder varje dag sen finns det faktiskt något som heter tvättmaskin!!! Jag låter inte han sova i skit.. Mina katter är inne och dom är inte skitiga. OCH JAG BRYR MIG VISST!!! Dom säger dessutom att det är bra för barn att vara nära djur.. Det är nog skitigare i vår säng för där sover hunden, det gäller bara att byta oftare och vädra sängkläderna! 

Sen fungerar inte lupon men det går att laga! Den drar knappt någon diesel och är en bra bil annars!! Alla bilar här dåliga dagar och går i sönder! 

Vad jag vet har vi inget som är skit.. Vi har ett fint och mysigt hus med fina möbler och inredning! Du är bara avundsjuk för vi har allt det man vill ha! 

Tråkig blogg ja jag har ju tvingat dig att läsa den. Håll dina fula kommentarer för dig själv eller stå för vem du är istället. Du är en feg råtta som inte vågar skriva vem du är, men jag vet vem du är. Ingen kan vara hemlig!!!!



Så nu har jag fått ut mig lite av mitt agg som jag hade! Tråkigt att folk vill lägga tid på negativ energi. Bry dig om ditt eget, men jag har det fan så mkt bättre än dig!!!
Jag har folk som älskar mig och vet att jag gör allt för Melvin..
Jag låter inte hans saker ligga på golvet för då vet jag att katterna vill ligga i dom och jag hatar katthår mer än något annat!

Kom med fakta istället!

Puss på dig!!!



bilar..

Heej!

Helgen har varit bra. Det va tänkt jag skulle rida men blev ej så. På lördagen blev det så sent och söndagen va det annat som kom i vägen!
Pappa va här i fredes och käkade pizza med oss, trevligt när man kan göra det.

Lupon lever sitt eget lilla liv och jag börjar tröttna på den. Så drygt att jocke måste ta volvon. Jag har ju ingen bil då utan sitter här själv med Melvin..

I fredes fikade vi hos min faster Mona som också bor i Träne nu. Marianné och Karl va med. Trevligt =). Malou (Monas katt) hoppade upp i Melvins vagn när han låg i den och råkade riva honom på örat. Har aldrig sett Melvin så ledsen, men det gick över lika fort! Jag blev lite orolig tanke på katter har ju bakterer på sina klor så jag ringde 1177 ang stelkramp och så.. Hon skrämmde ju upp mig och sa att vi va tvunga att åka till VC för att kolla upp det.
När vi kommer ner till Vä så tittar hon lite konstigt på mig och frågar vad 1177 hade sagt. Hon menade på att det va ju ett lite rivmärke och inte djupt så det va ingen risk att det skulle bli infekterat.. Nehe hur ska jag veta det när 1177 säger till mig att jag måste visa upp det.. Sjukvården iaf...


Melvin mår bra iaf och han mår ej dåligt av det och katten gjorde ju inte det med vilje..


Idag är det måndag och jag tänker ta tag i städningen här hemma och fixa lite..  Jobbigt att helgerna bara försvinner och man får inget gjort här hemma direkt.




Ha de bra!!!





RSS 2.0