..........

Va ju igår i stan. Hittade något litet till lilleman och hämtade ut gratis-strumporna! Jättefina. Gillade det jag köpte, dock inte alla som va lika glada som mig :(. Ett fängelse känns det som ibland. När man är glad så är det ej kul att bli nertryckt.

Ringde Babyproffsen och frågade om vagnen. Jodå  den hade kommit så vi hämtade barnvagnen efter jocke hade slutat! skönt att ha den hemma och klar!


Dåligt humör går ut över andra, trötthet också. Att altt ska kunna vara bra är omöljigt tydligen. Jag har tröttnat, tid att gå vidare till det bättre..

bilder !



Kläder och filt vi har fått av Maja o Tommie =)





Kläderna jag shoppade igår!





V 38 (37+5)






Lillemans vrålåk!


torsdag!

Gårdagen slutade bra. Katten är ganska snäll nu! Skönt att det blir bättre..

Men jag sover som en kratta och är skit trött på dagarna. Vaknade tre ggr i natt och fick gå på toa, sen har det varit så hela morgonen. Nixon satte igång att leka halv 8 så jag fick stänga sovrums dörren för att försöka vila. Men det har ej hjälpt inte många minuters sömn.. Så ni sitter jag och håller på att somna, kanske ska lägga mig igen?

Bara jag kommer upp sen, ska möta min syster i stan. Vi ska ta en fika och kolla läget. Kom på att jag hade några rabatt grejer på bebiskläder ska kolla om jag hittar något sött...



Annars flyter väl allt på som vanligt och ingen förstår något mer än den andra. Får väl svälja ilskan och hatet denna gången och försöka gå vidare..




ha en bra dag på er så skriver jag lite senare =)!!


Hälge älg i venestad!

Har varit hemma i Venestad idag!

En tung dag för vissa <3!

jag och mamma stod på gräsmattan och pratade med den ena grannen som bor längre upp på vägen.. Så tittar vi ut på vägen och ser något brunt stort som precis gått över vägen hmmm en häst lös..? Nej det va en stor älgtjur som gick över vägen, ställde sig vid vägkanten och stirrade på oss, stod där ett tag innan han gick över vägen igen och in på en åker! Stora djur det där men fina! Tyvärr hade jag mobilen inne och kunde ej ta något kort :(. typiskt när man inte brukar lämna mobilen..



En älgtjur som vi tittade på utanför Växjö i en älgpark för några år sen!
Så är ej den vi såg idag =)

Har så många tankar som flyger runt i mitt huvud just nu.. Vem kan man lita på..?
vem ska man lita på..?
Så trött på mycket just nu och önskar att allt va som innan! Men det finns ingen återvändo. Ingen ångra-knapp. utan detta är livet och man får helt enkelt leva med detta..

Sov gott Nadja!

Nadja fick somna idag! Efter ett svårt dygn på djursjukhuset. Inga detaljer.
Nadja va Ewas hund henne vi köpte Ville av för 3år sen.
Nadja tog hand om ville den sista tiden han va där! Hon va en jättego och fin hund!

Hon lämnade 7 stycken superfina valpar på 3 veckor här hos oss!
Ingen kommer glömma henne!
Hon finns runt om er ändå! Det va så tyst och lugnt precis som alla hundarna visste vad som hade hänt.
Det gör ont i ens hjärta fast det inte va ens egen hund.
Nu är där 7 liv som behöver all kärlek och det kommer dom få det vet jag.  





Nadja och Ville (ville är valp där)



Sov gott <3

Snart dax!

Hej på er!

Min dag har varit full med aktivitet.
Åkte till stan innan idag och träffade Tina sen åkte vi hit och färgade mitt hår.. Blev lite skillnad men ingen stor lite röda nyanser i bara.
Tvättar för fullt idag, täckena behövde sig en omgång. Skönt med en fräsch doft!

Nu sitter jag och väntar på jocke ska komma hem som jobbar över lite.. Så tråkigt att han jobbar så mycket, men måste man så måste man. Får någon timme med honom iaf =).

Nixon har varit ganska snäll idag inte busat och drygat sig allt för mycket. Bara en kruka som åkte ner i golvet när jag va borta men tror det va en flugas fel ;). Vi säger det!

Igår kväll gick vi faktiskt till affären :). Tar ca 15min dit. Skönt att gå och det va skönt väder! Det kändes i natt när man skulle upp på toa att man hade rört sig. Får även sammandragningar när jag går! Men nu är det inte lång tid kvar och jag längtar efter att kunna gå sen med vagnen i höstsolen =)!

Vagnen ska förresten komma nu i veckan. Hoppas allt blev rätt med den...


Ska packa BB-väskan snart med.
Filten måste bli klar också.. stickar lite på kvällarna har inte mycket kvar men det är drygt..
Sängen ska bäddas igen.
skötbordet ska komma på plats..
hmm har jag glömt något..?
Vi satte in babyskyddet i bilen i helgen. Lika bra att ha det klart.


Funderar på om man ska ha åkpåse eller det räcker med att man har overall och täcke? Hur gör ni? 
Ni får gärna hjälpa mig med det.! 


Nej nu ska jag snart ner till tvätten igen!

Ha det bra!
 

Tålamod

Nu är mitt tålamod slut och det har kokt över.. Nixon är JOBBIG fattar inte varför jag ville ha en katt.. Vaknade i morse och han hade lekt fritt i lägenheten med en tidning och gjort ett o annat bus.. Man blir arg av att vakna till en röra.. Vi kommer inte kunna ha något framme sen han kommer vara där direkt och leka.. Hur ska man göra? Man vill inte bara göra sig av med honom han är ju rätt goo ibland :P


Kanske skulle stoppa upp honom och satt någonstand ;) hehe så taskig man kan vara..

Dagen har försvunnit bra och fick ett besök innan =). Trevligt att någon kommer och pratar med en ibland! Man blir lätt ensam, har inga vänner här i stan och kan inte köra varje dag bara för att..


Nu vill jag flytta och ha min bebis här vid min sida och gosa!!! Trött på att vara tung och ha ont, men det har varit supermysigt <3 ångrar inte en sekund av smärta. Mysigt med mage och sparkar från ett liv som snart ska möta världen och lära sig allt. Tänkte skriva lite om hur jag har tyckt min grav.tid har varit och så. ni får hålla koll på det inlägget ;). Kan vara skoj sen och titta tillbaka hur det va och hur man kände, och se bilder på sin mage..



Nej nu ska jag vila en stund!

helgen!

Skriver lite kort om helgen orkar inte dra allt..


I fredagskväll va vi nere i Åhus hos syster och tittade på tv och käkade äpplekaka och godis. Alltid lika trevligt.





Lördag!

Städade vi volvon och jocke hjälpte sin pappa lite. Hälsade på älskade Birk med =). Han trivs jättebra där han är och jag tror inte han kan få det bättre någon annanstans.. Spenderade en del timmar i Venestad på em då vi skulle till Träne på kvällen. 80-talet för kväll stod på schemat! Vi klädde dock inte ut oss men ni som gjorde det va hur snygga som helst =). Grillade och hade det allmänt trevligt =).

Tack sandra o hinken för en trevlig kväll, snart är vi grannar ;).
Kul att man ändå känner halva byn och så.




Söndag! 

Körde och hälsade på Jennie fikade och satte ihop volvons inredning som vi hade städat och tvättat! Ren och fin nu! Sen körde vi inom några möbelaffärer här i stan och kolllade lite. Inte lätt och bestämma sig vad man vill ha för bord och stolar några tips? Sen om vi ska behålla Js vitrin skåp eller ej. Tycker inte det är snyggt att blanda en massa olika träslag i ett rum. Men vi kommer väl överrens någon gång ;). Bara man lyssnar på varandra och inte tar in vad alla andra tycker..

Körde på kvällen till venestad och käkade med mamma som va själv. Sen bara hem och tog det lugnt. Jocke jobbar ju och man får vila. För mig är varje dag den samma som förra typ. Skönt på helgen när han är hemma och man kan göra lite saker tillsammans..





Charlie och Birk i bakgrunden



Älskade häst <3




vakthunden Tuck =)





så såg helgen ut!

Gravid i V38





Nu är du 37 veckor gången (eller gravid i 38:e veckan, om du föredrar att räkna så). Bara två eller tre veckor kvar! Denna vecka tappar din bebis den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och det vaxliknande lager som skyddat huden och som kallas vernix caseosa. Din bebis sväljer båda substanserna och de kommer sedan att ligga kvar i tarmen till födseln där de bildar den svartgröna avföring som kallas barnbeck (mekonium). De sista veckorna kommer du förmodligen att känna dig som en ganska rastlös flodhäst. Försök trots detta att vila så mycket som möjligt, även om du har svårt att sova — du kommer att uppskatta det efter förlossningen. Din barnmorska vill träffa dig och ta ett blod- och eventuellt urinprov denna vecka.



Mina ord!

Idag har jag förvärkar eller vad det nu är. Ont gör det. Jag har börjat att svettas mer kan ju bero på viktökningen med. Trött är jag hela tiden och hade lätt kunnat sova bort hela dagen. Mår lite illa när jag äter så äter lite men ofta. Nu börjar man tröttna på att vara gravid och man känner sig ful och tjock bara. Sen att det gör ont hjälper inte heller. Haha tänk sen hur ont det kommer göra när det är dax.. fy för.. Blandade känslor hela tiden..




älskar

Älskar mobilinlägg. Not.. Har nästan precis vaknat. Skönt att kunna sova ibland. Men har sån jobbig huvudvärk varje dag nästan. Kanske ska kolla upp det. Än har jag inte känt att något är på g går in i V38 imorgon :). Fredag idag! Vad som händer under dagen vet jag inte. Känns så trist att vara själv. Ingen att umgås med. Nej tid att stiga upp nu. Ha en bra dag!

tunga dagar!

Dessa dagarna är jobbiga!

Idag är det 1 år sen farmor somnade in. Känns som förra veckan. Det är tungt vissa dagar och ibland är man riktigt ledsen. Man förstår inte varför och man önskar att man hade kunnat göra något för att få tillbaka henne! För inget är sig likt utan henne. Hon va kvinnan som höll ihop allt. Henne man kunde lita på. Henne som fanns där alltid med öppen famn. Är glad att just hon va i mitt liv och min uppväxt att man fick dela många år med henne. Många knasiga minnen ibland =) dom man skrattar åt när det är som värst. Hon gjorde en alltid glad =).



Har börjat tänka mycket på förlossningen och allt som kommer hända runt den. Jag börjar bli nervös och rädd.. Rädd att något går fel att jag inte kommer klara av det. Att jag inte får det stödet jag behöver. Ofta när man behöver något som mest det är då det sviker som mest..
Hoppas på att allt går bra och att det inte gör för jävla ont. Smärtan tar jag nog ganska bra bara det finns stöd vid min sida. någon som förstår och är där för mig och inte för att..
Nu hade man velat ha den där ångra-knappen ;). Nej väck mig om en månad tack och berätta hur det gick!

Har ju konstiga drömmar med som spökar inte ens huvud o dagarna. Ens undermedvetna spelar ett spratt men en.





Igår åkte min älskade lilla häst till sösdala! Min lilla shettis <3. Vi känner henne som ska ha honom som sällskapshäst, men känns ändå tungt att behöva lämna iväg honom! Vissa bryr sig inte alls om dom men jag gör och några till... Ett "problem" löst i vardagen..





Birk <3 <3






tisdag

Va några dagar sen man skrev här.

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig helg. Min bestod ju av jobb och jag kan säga att jag har nog inte haft så ont i höfterna som då.. Det har blivit bättre nu men kommer på kvällarna. Jobbigt då man inte kan vända sig hur som helst.. Nu längtar man efter att slippa ha ont och ha sin lilla kille här vid sidan istället för i magen!

Nixon är dryg som vanligt ;). Vi köpte en tvättställning igår som vi hängde upp tvätt på och i morse hörde jag att han rev den men orkade inte bry mig halv 7 på morgonen. Jodå när jag steg upp hade han rivit den och lekt med en del av kläderna. Nu vill man bara att han ska lugna sig. Det kommer aldrig funka att ha honom annars när vi har fått ungen..


Annars mår jag bara bra och va hos bm igår (måndag). Allt såg bra ut och mitt blodvärde va bra =). Så inga tabletter behöver jag ta! Tog lite extra järn ett tag. Tog även det där extra blodprovet igår. Då jag är RH-negativ. Pratade lite om hur jag ville ha det med smärtlindring. Lilleman följer kruvan bara fint och det känns skönt!


Vissa saker börjar reda upp sig men det kommer alltid nya problem och hinder.

Önskar att du hade varit mer i mitt liv...

Ju mer sand som runnit ur sandglaset, desto mer ser vi klarare ur det



Ha en bra dag på er!

Rörigt!

Hej hej!


Idag har jag lite mindre ont dock är det inte helt över!

Inte kul att gå upp idag och se röran.. Jag som städade i flera timmar igår det syns inte nu.. Kattsand i hela badrummet, blomjord i tv-rummet och frigolit (stavning?) i hallen. Nixon har nog haft jättekul i natt/morse. Haha jag gnäller nu kanske ska vänta tills här är en unge som springer rundor och drar i allt. Jag som hade så ont i höfterna igår efter städrycket..  man tappar suget när man kommer upp till en sån röra.. Får ta fram dammsugaren snart och fixa till det.

Mäklaren ringde innan. Det låter bra med lägenheten mer säger jag inte nu..

Hösten är utanför vårt fönster idag, skönt det är detta man har längtat efter hösten.. Mycket som ska hände innan detta året är över! Härligt. Men hösten är inte alltid en glans tid. Finns tråkiga saker med som händer och har hänt.. Snart ett helt år sen min farmor somnade in. Kan inte riktigt fatta det att det är så längesen. Att hon aldrig fick se Karl eller att jag fick berätta att jag va med barn. Mycket som man vill hon skulle dela med oss nu ju!!

haha har glömt sagt det att vi tog bort Nixons klätterställning för någon dag sen för visnings skull. Nu springer han ibland dit där den har stått och tittar efter den och snurrar rundor. Ibland kommer han som ett skott från hallen och ska hoppa upp i den men den finns ju inte. Han är nog lite förvirrad stackaren ;). Får be jocke ta upp den i kväll.. Tror Nixon blir en väldigt glad katt =)





Det är ju hans lilla leksak!


Vet inte vad som händer mer idag. Tycker det är ganska tråkigt att bara sitta hemma om dagarna men det får man väl göra ibland. Man vänjer sig nog efter ett tag!

Jobb i helgen iaf ska bli skönt att göra något. Hoppas att smärtan i höften går över tills i morgon.


Ha en bra fredag på er!!!!
 

rubrik saknas

Ibland tänker man på vad man har gått igenom och gjort i sitt liv. Man skrattar åt vissa saker och man blir stel och ledsen av vissa. Många man har förlorat både förevigt och i perioder.

Tänker ofta på det som va.

När man inte hade så många beskymmer och måsten. När man vaknade med ett leende varje morgon och va glad över det man hade. Man kunde hoppa högt av glädje. Man hade underbara människor runt en som älskade en.. När man fick överdrivet mycket kärlek och värme.

Men en efter den andra gick.. Man sitter och tänker på hur ens liv har blivit vad man har gjort. det man ångrar man inte gjorde eller det man gjorde som man ångrar. Jag ångrar inte mycket, det jag har gjort kommer inte tillbaka och jag är den jag är idag för det jag har gjort :P.

Det finns givetvis människor kvar som älskar en m m. Det är jag glad över men man har mist många fina och underbara som man bara vill krama en sista gång..

Vissa kan man ta upp kontakten med kanske men till vilken nytta? Att bli sårad och övergiven igen?

Man saknar vissa delar av sitt liv. såna man aldrig får tillbaka. Men det är kanske tur annars hade man inte vuxit upp. Tänker på min barndom hur den har varit. Den har varit hur bra som helst. Jag har haft kul under mitt liv. Bara den senaste tiden allt har blivit konstigt och man tänker tillbaka hur det va innan..





Gråt aldrig över en person som sårar dej,
bara le och säg.
"Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än dej".



15 September!!

Hej hej! Dagen har bara försvunnit! Kl 10 var jag i Tollarp hos Sandra o klippte hennes lilla hund :). Körde direkt till Venestad och klippte min hund. Skönt att få bort lite päls innan vinter kommer o snön.. Kl 14 va jag i stan igen och började städa det sista. Vad en del kvar. Mycket man inte tänker på.. Mäklaren kom halv 5 med en av dom som skulle titta på lägenheten. Tog Nixon i buren och körde till Tinas jobb där jag stannade en stund tills jocke slutade. Vi käkade sen va det lagom till visningen va avklarad. Hade nog gått bra. Mäklaren vill ju inte ge en massa förhoppningar sen skiter det sig. Nu har jag äntligen landat i soffan!! Ont i höfterna så jag vill gråta. Tröstar mig själv med att det går över tills i morgon :). Ha en bra torsdagkväll!!

Nixon!!!

Idag fyller Nixon 1 år <3





3 veckor gammal <3. hans mamma övergav dom så han blev flask matad




Dagen vi fick hem honom.! Knappt 8 veckor gammal! Då han inte hade någon mamma spelade det ingen roll att han kom till oss tidigare!



Första fyllan ;)



Första snön! Kallt om tassarna =)





Så söt man kan vara då =)




Om blickar kunde döda..






Även Nixon kan ta det lugnt ibland =)





Fin katt <3

Helgen!

Fredag!

Syster, Magnus och lille Karl kom hit. Vi käkade pizza och chips m m. Hade en lugn och trevlig kväll.. Karl sov i lillemans säng och det funkade hur bra som helst. Skönt att han kunde somna här och vi kunde äta och prata i lugn och ro ;)..

Tackar för en trevlig kväll!



Lördag!

Jocke körde och jobbade och jag gjorde inte så mycket. Drygt med nätter då man inte kan sova och man vaknar ca 2 ggr varje j**** timme. Sen när han kör till jobbet börjar katten! Då vill man bara rycka av sig håret! Vid halv 8 somnade jag igen och sov en bra stund..

Va rastlös och det är såå tråkigt att sitta i lägenheten och glo. Så tog bilen som stod här och körde hem till landet! Jag och mamma stack ut i skogen och plockade svamp.. hittade faktiskt en del och några av dom va riktigt stora! Skönt att komma ut i naturen och slippa stan..

Jocke kom oxå ut till landet när han hade slutat. Han fixade lite med sin "nya" bil. Sen körde vi hem och tog det lugnt. Man orkar inte så mycket längre!

Dessutom är det ingen som hör av sig längre. trist som fan.. Men är väl sånt man får räkna med.. Sen när lilleman kommer vill väl alla komma! Glöm det säger jag! Jag orkar inte med falska personer. Passar det inte nu passar det inte sen heller. Jag är väl rätt hård där, jocke är mer snäll och så. Men tycker inte man ska ta hur mycket som helst..




Söndag!

Trött som vanligt men efter en stund och lite frukost gick även jag upp.

Vi begav oss till Klubbkompis kollade in vad vi kanske vill ha för middagsbord och så.. Körde sen vidare till Vånga och skördefesten som var där. Trevlig tillställning!

Körde sen hem och la oss en stund på soffan, somnade gott :).

Slappade en del innan vi lagade lite mat sen körde vi iväg igen till Hanaskog för att kolla på ett par blinkers till volvon. Tydligen passade inte dessa engligt J så vi fick köra hem utan. Men men kommer fler tåg dessutom har vi ju blinkers på den nu ;), dock inga vita som J vill ha..



Så såg min helg ut!

Idag måndag ny vecka ny tag!!

Beklagar mig!

Nu ska jag gnälla igen! Har vaknat minst 20 gånger i natt. Är helt slut i huvudet. Dålig sömn = huvudvärk. Vaknar hela tiden är jag inte törstig så är de tid att vända på mig. Jocke körde till jobbet för nästan en timme sen. Tror ni inte Nixon börjar skrika o springa runt. Jag har noll tålamod känns det som. Nej jag får väl försöka sova lite till... God morgon på er o ha en underbar lördag!

tiden försvinner fort!



Idag klippte jag äntligen mig! Så skönt att bli av med lite hår! Blev ingen större skillnad bara kortare och fick bort det slitna.

Åkte hem till venestad efterår och käkade lite frukost.. Blev så trött vid halv tolv så va tvungen att lägga på soffan och somnade nästan direkt.. sov en bra stund vilket va himla skönt =). Man sover som en kratta på nätterna så det är skönt att sova en stund på dagen..

Körde till Tollarp och köpte lite foder till hästen. Träffade även två av mina gamla jobbarkompisar! Alltid lika trevligt. fan vad man saknar dom även jobbet ibland.. Vissa av dom gamla har satt sina spår i ens hjärta och man saknar dom!

Lämnade av fodret och körde sen hem och lämnade av mamma!

Begav mig in till stan igen! Nu sitter jag här igen =).



Imorgon går jag in i V 36 och tänker var fan tar tiden vägen??!!! Det va väl igår jag fick reda på att jag va gravid eller..?
Snart har vi vår lilla gosse hos oss och det ska bli underbart!

Lång väntan och man undrar vem som ligger där i min mage.
Hur han ser ut och hur han är..

Allt är klart till honom bara vagnen som ska komma och inredas..
 Ska tvätta upp alla käder snart så dom luktar gott och fräscht. dom har legat ett tag i lådorna och vi har ju köpt en del beg. så man vill ha sin egna doft på dom.. T
ror vi ligger bra till.

Bara BB-väskan med som ska packas..
Ska även bli klar med filten jag stickar. Har inte funnit någon tid direkt men det brukar vara det där sista som är drygt att sticka tycker jag.
Lägger upp en bild på den sen när den är klar =).



Snart kommer jocke hem <3 <3.

37 dagar kvar!

Katten har ett eget liv och tror att alla gillar att han ska busa och skrika när jocke går till jobbet lite i sex... Men jag vill gärna sova då! Störigt är det iaf. ska bli skönt sen när han kan vara ute och springa..

Vaknar nästan varje timme nu på nätterna. byter sida då. svårt att hitta en skön ställning att sova i.. Dessutom blir så jäkla varm på nätterna fast vi har vår balkongsdörr öppen och det inte är så himla varmt ute längre..

Idag har vi varit på föräldragrupp för första gången. Tyckte det va trevligt och intressant. Denna gången va det mycket om amning. Jag har ju tänkt att jag ska amma om allt funkar som det ska. Men det vet man aldrig. Det är inte så självklart och man ska nog vara väldigt tacksam om det går. Nästa gång blir om förlossning det ser jag framemot. Man har massa tankar om det och ibland blir man lite rädd när man tänker på det. Jag hoppas det går fort och att jag slipper ligga och ha ont hur länge som helst.. 


37 dagar kvar <3 <3 <3


Jag har precis fixat lite med maten delat potatisen och ska skära korven och laga den i en form så det är bara att starta det sen när jocke kommer hem.. Lite tråkigt nu när han jobbar till 5. En timme mindre på kvällen och han är trött.. Ska försöka få han till att köra till Eko, behöver lite foder till hästen nu när dom ska stallas in..

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Har tänkt det flera månader men har inte fått tummar loss. det ska bli skönt att så trött på mitt hår. Tänkte ge henne fria händer och göra vad hon vill med det =). Får passa på nu innan lilleman kommer!
Blir nog så att jag färgar det med sen om någon dag. 





Annars flyter livet på som vanligt. det ena problemet efter den andra.
 Ibland har jag stor lust att bara skita i det och bryta allt som har med det att göra. men jag kan inte. Man vill inte vara elak och dum men vissa tänker inte på att det finns fler än dom själva.
Att någon kommer i kläm och får ta hur mycket som helst.
Jobbigt att ha det så här nu när det snart är tid för oss att få barn och flytta.. Man vill lägga sig ner och glömma allt och fly. Men verkligheten kommer alltid ifatt en och tvingar en att stanna kvar och inse att så här är det och det blir inte bättre för tillfället... 


Det enda jag vill är att ha det trevlig njuta av livet och kunna lita på dom som står mig nära. Slippa bli sviken. Hatar folk som sviker och sårar en! 



 Blev ett ganska långt och tråkigt inlägg men hoppas ni är nöjda ändå =)!


Önskar er en trevlig onsdag!

snabbt och lätt

Hej hej!

Dagen har varit lugn och fin. inte gjort alls mycket.. Finns inte så mycket att göra här. man skulle bara vilja packa ner sig i en kartong och flytta nu!

Nu ikväll va vi och käkade hos Jennie. Jocke blev även klippt =)!

Packade precis en kartong med lite porslin och kökssaker.



Imorgon är det den första föräldrargrupp och det ska bli kul att träffa andra som är gravid. att man kan dela lite tankar m m. Sen ska jag till något här på näsby om två veckor det är bara unga tjejer som är gravida...

Orkar inte skriva mer jocke stressar mig...

Magbilder!!

Hej igen!

Började min dag med ett besök hos bm. Allt såg bra ut och han ligger fortfarande med huvudet neråt krypit ner lite till tydligen.. Han får gärna stanna ett tag till där inne!


Dagen har sprungit iväg och vet egentligen inte vad jag har gjort idag. Åkte ner till min syster i em och fikade lite och snackade med Karl.

Han va så söt när vi satt i sängen och han låg ner så knuffade han med foten på min mage =)..




Körde hem och började på tvätten fyra maskiner och ett jävla springande upp o ner. Får knappt luft nu när jag rör mig mycket och det tar lång tid att återhämta sig. Väldigt jobbigt hoppas på att magen sjunker lite snart så jag kan börja andas som vanligt igen!







        V 35 (34+1)






Ser ni min fina rand mitt på magen?






Nixon fick lite mat innan ;)






Nu ska jag snart sova!
Tack och god natt!


Tråkigt!!

Tänkte skriva ett sånt här supertråkigt inlägg från mobilen ;). Jobbade hela dagen igår. Åkte direkt till venestad och käkade. Sen vidare hem o landade i soffan. Min kropp är ganska tung att bära på nu. Det är ju dock några extra kilo nu.. Längtar tills lilleman är ute och man kan gå några kilo igen :). Uppdaterar mer ikväll om bm besöket idag och kanske kommer en liten magbild vem vet :). Det hade varit bättre om du hade lyssnat och förstått mer...

hej

jobbat hela dagen och det har varit fullt ös!

Trevliga kunder och personal man jobbar runt och är alltid trevligt när någon frågar något om magen =).


Har bara tagit det lugnt efter jobbet tittat på en film.. Nu ska vi in till stan o möta lillebror sen käka någonstans!


Igår gick jag in i V 35. Herre gud vad tiden går snabbt nu. Inte lång tid kvar =). Man längtar mer och mer..
Ont i mina fingrar pga att dom är svullna, värst är det på morgonen innan man börjat röra dom. Mina armar känns tunga även benen, men tröstar mig med att det snart är över och det kommer något fint av detta =) <3!

Nej nu får jag väl gå ner till jocke som redan är vid bilen...



Trevlig lördagkväll på er!


Anticimex

Har varit ledig idag gött som fasiken =).

Katten började dagen klockan 6 med att busa och springa runt i lägenheten men jag stängde dörren till sovrummet så jag kunde sova lite till.. Då sätter han sig och skriker utanför men har man tålamodet att inte ge sig så ger han sig efter ett tag =), så fick sova en stund till iaf skööönt =)

Började dagen med att åka till Venestad och plockade lite svamp med mamma =). hittade en del men vi va inte själva flera andra va också där så efter en stund gav vi upp...


Åkte till Träne och Anticimex va där och kollade grunden.. den är uppdelad i fler sektioner så vi ( jocke o han som bor där) har gjort tre luckor i tre olika rum för att komma ner överallt..
Det såg bra ut på två ställen.
 Men vi visste att den ena sektionen inte va i topp skick, men det ska säljarna nu fixa innan vi flyttar in!
Skönt att vi slipper dom utgifter och tiden ;). Det va en lättnad iaf jag trodde det skulle va värre än va det var..


Körde hem till venestad igen och hjälpte mamma med en sak.

Nu har jag kommit till stan igen, ingen rast o vila här inte!!!
Tänkte göra en svamp macka.. J har ju redan ätit macka så få gotta mig själv med en lyxig macka :):).

Ikväll ska vi iväg men blir ej sent.. Jobb väntar hela helgen sen är jag ÄNTLIGEN ledig lite..
Va ju tänkt att jag inte skulle jobba denna veckan men dom behövde mig. dessutom så vill jag ju jobba på länge det går och det är kul att jobba.. Men nästa vecka är jag nog ledig iaf =)



Önskar alla en trevlig helg!



Allt

Jag


Mår ganska bra. Mitt humör och känslor svajar ibland så man blir tokig på sig själv. Man vill bara bli förstodd alltid och må bra..



Lilleman!

Han mår säkert bra där inne i värmen <3. han sparkar och har sig mest när jag ska sova.. Ska till min bm på måndag, ska bli spännande och se hur mkt man väger och om alla proverna är bra. Har ju bara varit lågt hb en gång så ska väl inte vara några problem..
Ringde om vagnen och hörde när den kommer, slutet på september sa hon.. Så det är ett tag till men vi kunde få den tidigare om vi ville. Ingen panik han ska förhoppningsvis vara kvar där inne hela september..




Huset!

Ska dit imorgon igen och bes. det vi inte kunde sist och jag hoppas på det bästa och att allt ser bra ut.. Annars har dom ju försäkring för det som täcker ev. skador..





Djuren!

Nixon är som vanligt busig och ska bitas mer än kela.. Hästen bor Träne och trivs bra där =). Skönt nu när jag ska flytta dig så kan man hälsa på honom när man vill och sen börja rida så smått igen!
Fortfarande ingen som hört av sig om medryttare så hoppas inte längre på det.. Man vill att det ska kännas rätt med.




Lägenheten är ute på hemnet.se nu =). Hoppas på att det går snabbt och lätt..

Men vi kan ändå inte flytta förrän 1 December, så mitt av december är väl lägenheten ledig. För jag änker INTE sova hos någon annan bara för att det ska gå smidigare för någon annan.. Inte när man har en liten oxå och tänka på. Är inte bara kläder man ska ha med sig utan en massa till ungen med... Hoppas bara att någon förstår det.. Jag hade inte kännt mig trygg..



Så nu ska jag hjälpa j att laga lite mat : Pommes, lövbiff och beasås =) GOTT!!!!




dåligt!

Ni är dåliga på att kommentera!! Kom igen nu =).

 Jag behöver tips om hur man håller sig pigg hela dagen utan att behöva sova!

Skriver några rader senare ikväll, har precis kommit hem från jobbet och ska nu sova en stund..

På återseende!

RSS 2.0